Hoe Android Auto te gebruiken

1. Download de Android Auto-app op uw Android-smartphone.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

2. Ga naar Instellingen en selecteer 'Smartphone'.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

3. Selecteer "Android-apparaat".

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

4. Selecteer "Android Auto".

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

5. Sluit de Type-C-kabel aan op de CarPlay Smart Box Kit USB-kabel.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

6. Maak vervolgens verbinding met uw telefoon.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

Geniet ervan!

GERELATEERDE ARTIKELEN

laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd