Hoe kan ik de fabrieksinstellingen van de Wireless Box en A2A resetten en herstellen?

How can I reset and restore the factory settings of the Wireless Box and A2A?
Helpcentrum

1. Plaats het product in de USB-poort om de box van stroom te voorzien.

2. Schakel wifi in op uw telefoon en maak verbinding met het wifi-netwerk van de box (Wi-Fi-naam: AutoKit xxxWi-Fi-wachtwoord: 12345678)

3. Ga naar binnen 192.168.50.2 in de ingebouwde browser op uw telefoon om toegang te krijgen tot de backend van de box.
4. Nadat u de backend van de box heeft geopend, zoekt u Reset in de backend-interface van de box en klikt u erop om de box opnieuw in te stellen.