Hoe Mirroring-link voor Android-telefoon te gebruiken

1. Ga naar instellingen en selecteer "Smartphone".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

2. Selecteer "Android-apparaat".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

3. Selecteer "Automatisch koppelen".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

4. Sluit de Type-C-kabel aan op de USB-kabel van de CarPlay Smart Box-kit.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

5. Maak verbinding met je telefoon.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

6. Verbind "Android Apps" en ontvang de Autolink App downloadlink

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

7. Download de Autolink-app op uw telefoon.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

Geniet ervan.

GERELATEERDE ARTIKELEN

laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd