Gebruikershandleiding - Draadloze CarPlay Box Plus

User Tutorial-Wireless CarPlay Box Plus
Helpcentrum

Belangrijkste kenmerken:

1. Draadloos CarPlay
  2. Draadloos Android Auto
  3. Scherm spiegelen
  4. TV-cast
  5. DIY een shotvideo als splash screen
  6. USB-schijf afspelen

Hoe gebruik ik draadloze CarPlay/Android Auto?

Draadloze CarPlay-instelling

• Sluit de stekkerdoos aan op de originele USB-poort van de auto.
  • Schakel WIFI en Bluetooth in op uw telefoon.
  • Ga naar de iPhone-instellingen.
  • Klik op Algemeen.
  • Open CarPlay en sta het Bluetooth-koppelingsverzoek toe.
  • Selecteer een verbinding met CarPlay op het dashboard van de auto
  • Uw auto is draadloos verbonden met CarPlay en blijft automatisch koppelen telkens wanneer u in uw auto stapt.

Draadloze Android Auto-instelling

Raadpleeg de bovenstaande draadloze CarPlay-instelling.Screen Mirroring

Met deze functie kunt u uw telefoonscherm spiegelen naar het autodisplay.

• Telefooninstellingen > Persoonlijke hotspot openen
    • Ga naar auto-instellingen > Koppelen met je telefoonhotspot
    • Klik op schermspiegeling op uw telefoon

TV-cast

Met deze functie kunt u tv op het display van uw auto projecteren.

• Telefooninstellingen > Persoonlijke hotspot openen
    • Ga naar auto-instellingen> koppelen met je telefoonhotspot
    • Open TV, YouTube of een streaming media-app op de telefoon.
    • Klik op het “TV”-pictogram rechtsboven op uw telefoon en koppel met het apparaat.

DIY een shotvideo als splash screen

Importeer een video naar een USB-schijf. (We raden een video van 10-20 seconden aan als splash-scherm)

• Steek de USB-schijf in de draadloze CarPlay box Plus
    • Ga naar auto-instellingen > DIY-animatie
    • Selecteer extern rechtsboven
    • Kies een bestand en klik op “instellen op” als splash-scherm

USB-schijf afspelen

• Importeer HQ-muziek en HD-video's naar een USB-schijf
    • Steek de USB-schijf in de draadloze CarPlay box Plus
    • Klik USB-schijf op tafel