Wanneer u een draadloze box gebruikt, kunt u problemen tegenkomen zoals een groen scherm/mozaïek.

Wanneer u een Android-telefoon gebruikt om verbinding te maken met een draadloze box, ondervindt u problemen zoals groen scherm/mozaïek.

Probeer de volgende methoden afzonderlijk:

1. Sluit de draadloze box aan op de wandlader of sluit hem aan op de auto. Zodra het rode lampje brandt, verbindt u de wifi van de draadloze box met uw telefoon en voert u vervolgens 192.168.50.2 in de browser van uw telefoon in om in te loggen. backend. Controleer vervolgens op updates.

2. Gebruik uw Android-telefoon, maak verbinding met draadloos Android Auto, gebruik uw mobiele browser, voer 192.168.50.2 in, probeer de resolutie te wijzigen (probeer alle resolutie-opties om te schakelen om te zien of er een geschikte resolutie is één.), en kijk dan of het nog steeds gepixeleerd is.

3. Wijzig de videoresolutie van Android Auto (ontwikkelaar)

1>Open de Android Auto-app.

2>Scroll naar beneden en tik op het gedeelte Versie om de versie- en toestemmingsinformatie weer te geven.

3>Tik meerdere keren achter elkaar op dit gedeelte.

4>U wordt gevraagd of u ontwikkelingsinstellingen wilt toestaan. Druk op OK.

5>Tik op het menupictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek.

6>Open Ontwikkelaarsinstellingen.

7>Ga naar Videoresolutie.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met onze e-mail: Support@aoocci.com