Android Auto gebruiken voor draadloze verbinding

Een bekabelde verbinding is stabieler voor Android Auto. 
De stappen voor draadloze verbinding zijn als volgt:
  1. Open de Android Auto-app. Klik op instellingen. Klik op ontwikkelaarsinstellingen. Selecteer 'Draadloze projectie toevoegen aan instellingen'.
  2. Open de wifi-instelling van uw telefoonsysteem en maak geen verbinding met wifi.
  3. Schakel Bluetooth in en koppel met smartbox Bluetooth.
  4. Smartbox >> Instellen >> Bluetooth >> Ontdekken >> Koppelen met uw telefoon >> Voltooi het koppelen.
Geniet ervan.

GERELATEERDE ARTIKELEN

laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd