5 voordelen die u moet weten over het toevoegen van CarPlay aan uw auto

CarPlay/Android Auto is een slimmere, veiligere manier om uw iPhone te gebruiken terwijl u rijdt. Maar hoeveel mensen hebben nagedacht over de voordelen van het installeren van carplay?

1. Veiliger en minder afleiding tijdens het rijden.

CarPlay is ontworpen om u te dwingen uw aandacht bij het rijden te houden en te vertrouwen op spraakcommunicatie of bedieningselementen die u kunt bereiken zonder uw ogen van de weg te halen. Verbind uw smartphone met CarPlay/Android Auto: uw apps verschijnen op het scherm. Alles handsfree.

without carplay dangerous! hands-free. no call when driving.

2. Knip de kabel door en houd het simpel.

MINDER IS MEER. Zeg vaarwel tegen uw rommelige kabels. Draadloze verbinding is de toekomst.

cut the cord. Say goodbye to your messy cables. Wireless carplay

3. Gemakkelijkere en slimmere ervaring

Of u nu belt, chat, navigeert, naar muziek luistert of berichten verzendt. Alles handsfree.

with carplay  Calling, Chatting, Navigating, Listening to Music, Sending Messages. All Hands-Free.

4. Betere entertainmentervaring

Groot scherm + hoogwaardig multimediasysteem van de auto + een groot aantal apps van derden, waardoor u de beperkingen van uw iPhone-behuizing kunt wegnemen en kunt genieten van VRIJHEID.

Large screen + car's high-quality multimedia system enjoy carplay

5. Economische update met hoogwaardige draadloze CarPlay

Installeer onze Smart Box in plaats van een nieuwe auto te kopen om VEEL geld te besparen. Plug-and-play. Behoud het fabrieksmultimediasysteem van de auto.

Economic Update with High Quality Wireless CarPlay

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 gedachten over “ 5 voordelen die u moet weten over het toevoegen van CarPlay aan uw auto

t4s-avatar
Charlotte Fleet

I loved learning that having Apple CarPlay can create an easier, hands-free experience in your car. My sister wants to add entertainment to her car while staying safe. I will suggest that she have CarPlay professionally installed so she can have enjoyable features in her car while staying hands-free. https://carspadealer.com/apple-carplay-installation

October 8, 2021 at 04:30am
t4s-avatar
Moemen Feast

hi

April 16, 2021 at 20:34pm
t4s-avatar
Niloy ahmad

godd

October 10, 2020 at 02:23am