Hur man använder Mirroring-link för Android-telefon

1. Gå till inställningarna och välj "Smartphone".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

2. Välj "Android-enhet".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

3. Välj "Autolänk".

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

4. Anslut Type-C-kabel med CarPlay Smart Box kit USB-kabel.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

5. Anslut till din telefon.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

6. Anslut "Android Apps" få Autolink App nedladdningslänk

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

7. Ladda ner Autolink-appen på din telefon.

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

How To Use Mirroring-link For Android Phones After Install CarPlay Smart Box?

Njut av det.