Hur man tittar på film eller lyssnar på musik med USB Flash Player

1. Växla till CarPlay Smart Box Systems huvudmeny.

How to Watch Movie or listen music by USB Flash Player After install carplay smart box

2. Anslut USB-blixt till CarPlay Smart Box Kit USB-kabel.

How to Watch Movie or listen music by USB Flash Player After install carplay smart box

3. USB-ikonen kommer att lysa.

How to Watch Movie or listen music by USB Flash Player After install carplay smart box

4. Skanna bilder, spela musik och HD-videor.

How to Watch Movie or listen music by USB Flash Player After install carplay smart box

5. Spela upp HD-videor. (Snälla spela inte upp videor medan du kör!)

How to Watch Movie or listen music by USB Flash Player After install carplay smart box