Hur man använder Android Auto

1. Ladda ner Android Auto-appen på din Android-smarttelefon.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

2. Gå till Inställningar, välj "Smartphone".

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

3.Välj "Android-enhet".

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

4. Välj "Android Auto".

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

5. Anslut Type-C-kabel med CarPlay Smart Box Kit USB-kabel.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

6. Anslut sedan till din telefon.

How to use Android Auto for Android Phone After Install Carplay Smart Box?

Njut av det!