Hur man använder iOS AirPlay

1. Gå till inställningarna, välj "Smartphone".

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

2. Apple-enhet.

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

3.iOS-spegel.

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

4.Anslut Type-C-kabel med Smart Box Kit USB-kabel.

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

5. Anslut sedan till iPhone.

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

6. Din iPhone kommer att få en förtroendebegäran. Klicka och acceptera det.

How to use iOS AirPlay for iPhone After Install CarPlay Smart Box

Njut av det!