Πολιτική απορρήτου GDPR

Πολιτική απορρήτου GDPR

Η Πολιτική Απορρήτου μας ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 21 Μαρτίου 2024.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη Τα στοιχεία σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνουν για τα δικαιώματα απορρήτου σας και τον τρόπο με τον οποίο ισχύει ο νόμος σε προστατεύει.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δημιουργήθηκε από TermsFeed Πρότυπο Πολιτικής Απορρήτου GDPR .

Ερμηνεία και Ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν έννοιες που ορίζονται παρακάτω συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

  • "Λογαριασμός" σημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή μέρη της Υπηρεσίας μας.

  • "Εταιρεία" (αναφέρεται είτε ως "η Εταιρεία", "Εμείς", "Εμείς" ή "Δικοί μας" σε αυτό Συμφωνία) αναφέρεται στο Aoocci

    Για τους σκοπούς του GDPR, η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων.

  • Ο όρος "χώρα" αναφέρεται στην Κίνα.

  • Τα "cookies" είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο, που περιέχει τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο ανάμεσα στις πολλές χρήσεις του.

  • "Ελεγκτής δεδομένων" , για τους σκοπούς του GDPR (Γενική Προστασία Δεδομένων Κανονισμός), αναφέρεται στην Εταιρεία ως το νομικό πρόσωπο που μόνο του ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

  • "Συσκευή" σημαίνει οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως ένας υπολογιστής, α κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.

  • "Προσωπικά δεδομένα" είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

    Για τους σκοπούς του GDPR, Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει κάθε πληροφορία που σχετίζεται με εσάς, όπως ένα όνομα, έναν αριθμό αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, online αναγνωριστικό ή για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους παράγοντες στη φυσική, φυσιολογική, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα.

  • Η "Υπηρεσία" αναφέρεται στον Ιστότοπο.

  • Ως «πάροχος υπηρεσιών» νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα εκ μέρους της εταιρείας. Αναφέρεται σε τρίτες εταιρείες ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας, την παροχή της Υπηρεσίας για λογαριασμό της Εταιρείας, την εκτέλεση υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή για να βοηθήσουν την Εταιρεία να αναλύσει πώς είναι η Υπηρεσία μεταχειρισμένος.
    Για τους σκοπούς του GDPR, οι Πάροχοι Υπηρεσιών θεωρούνται Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων.

  • Τα "δεδομένα χρήσης" αναφέρονται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε παράγονται από το χρήση της Υπηρεσίας ή από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια α επίσκεψη σελίδας).

  • Ο "ιστότοπος" αναφέρεται στο Aoocci, προσβάσιμο από τη διεύθυνση https://aoocci.com

  • "Εσείς" σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ή την εταιρεία ή άλλο νομικό πρόσωπο για λογαριασμό του οποίου το εν λόγω φυσικό πρόσωπο έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, όπως εφαρμόσιμος.

    Σύμφωνα με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), μπορείτε να αναφερθείτε ως Υποκείμενο Δεδομένων ή ως Χρήστης καθώς είστε το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας. Τα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης ενδέχεται περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Ονομα και επίθετο

  • Τηλεφωνικό νούμερο

  • Διεύθυνση, Πολιτεία, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη

  • Δεδομένα Χρήσης

Δεδομένα Χρήσης

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τα Δεδομένα Χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. IP διεύθυνση), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω μιας κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένου, αλλά χωρίς περιορισμό, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του κινητού σας μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας, τον τύπο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν Εσείς πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω κινητής συσκευής.

Τεχνολογίες παρακολούθησης και cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία και το κατάστημά μας ορισμένες πληροφορίες. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι φάροι, ετικέτες και σενάρια για συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Cookies ή Cookies προγράμματος περιήγησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στη Συσκευή σας. Εσείς μπορεί να δώσει εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα Cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα Cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας. Εάν δεν έχετε προσαρμόσει τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να αρνείται τα Cookies, η Υπηρεσία μας μπορεί χρήση Cookies.
  • Web Beacons. Ορισμένες ενότητες της Υπηρεσίας μας και τα email μας ενδέχεται να περιέχουν μικρά ηλεκτρονικά αρχεία γνωστά ως web beacons (ονομάζονται επίσης καθαρά gif, ετικέτες pixel και gif με ένα εικονοστοιχείο) που επιτρέπουν στην Εταιρεία, για παράδειγμα, να μετράει τους χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί σελίδες ή άνοιξε ένα email και για άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου (για παράδειγμα, καταγραφή του δημοτικότητα μιας συγκεκριμένης ενότητας και επαλήθευση της ακεραιότητας του συστήματος και του διακομιστή).

Τα cookies μπορεί να είναι "Μόνιμα" ή "Περίοδος" Cookies. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στα προσωπικά σας υπολογιστή ή κινητή συσκευή όταν είστε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αμέσως μόλις Εσείς κλείστε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Χρησιμοποιούμε τόσο Session όσο και Persistent Cookies για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

  • Απαραίτητα / Απαραίτητα Cookies

    Τύπος: Cookies περιόδου λειτουργίας

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την παροχή υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του Ιστότοπο και για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητες του. Βοηθούν στον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και αποτροπή δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, οι υπηρεσίες που έχετε που ζητήθηκε δεν μπορεί να παρασχεθεί και χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνο για να σας τα παρέχουμε Υπηρεσίες.

  • Πολιτική Cookies / Ειδοποίηση Cookies αποδοχής

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα Cookies προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχτεί τη χρήση cookies στον Ιστότοπο.

  • Cookies λειτουργικότητας

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα Cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως π.χ απομνημόνευση των στοιχείων σύνδεσής σας ή της προτίμησης γλώσσας. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχει μια πιο προσωπική εμπειρία και για να αποφύγετε να χρειαστεί να εισέλθετε ξανά στο δικό σας προτιμήσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

  • Cookies παρακολούθησης και απόδοσης

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Τρίτοι

    Σκοπός: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο χρήστες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies μπορεί άμεσα ή έμμεσα σας αναγνωρίζουν ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι συνήθως συνδέεται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα Cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, δυνατότητες ή νέες λειτουργίες του ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής Απορρήτου μας.

Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να παρέχουμε και να συντηρούμε την Υπηρεσία μας , συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης μας Υπηρεσία.

  • Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας: για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμα σε Εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.

  • Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης μαζί μας μέσω της Υπηρεσίας.

  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλου είδους ισοδύναμες μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως η ώθηση μιας εφαρμογής για κινητά ειδοποιήσεις σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, προϊόντα ή υπηρεσίες με σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή εύλογο για την εφαρμογή τους.

  • Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες για άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε και είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσατε ή ζητήσατε ερωτήσεις, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.

  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας προς εμάς.

  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να αξιολογήσουμε ή να πραγματοποιήσουμε α συγχώνευση, εκποίηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση ή άλλη πώληση ή μεταβίβαση μέρος ή το σύνολο των περιουσιακών μας στοιχείων, είτε ως συνεχιζόμενη επιχείρηση είτε ως μέρος πτώχευσης, εκκαθάρισης, ή παρόμοια διαδικασία, στην οποία περιλαμβάνονται Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για τους χρήστες της Υπηρεσίας μας περιουσιακά στοιχεία που μεταβιβάστηκαν.

  • Για άλλους σκοπούς : Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, όπως π.χ ανάλυση δεδομένων, εντοπισμός τάσεων χρήσης, προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας της προωθητικής μας ενέργειας εκστρατείες και να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και τη δική σας εμπειρία.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με την Υπηρεσία Οι πάροχοι για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας, για τη διεκπεραίωση πληρωμών, για να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Για μεταφορές επιχειρήσεων: Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύνδεση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
  • Με Συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις συνεργάτες μας, στις οποίες Σε περίπτωση που θα απαιτήσουμε από αυτές τις συνδεδεμένες εταιρείες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι θυγατρικές περιλαμβάνουν το Our μητρική εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που Εμείς έλεγχο ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με Εμάς.
  • Με επιχειρηματικούς εταίρους: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με την επιχείρησή μας συνεργάτες για να σας προσφέρουν ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες.
  • Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, τέτοιες πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και μπορεί να είναι διανέμονται δημόσια έξω.
  • Με τη συγκατάθεσή σας : Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή Σας.

Διατήρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που έχουν τεθεί στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον βαθμό που απαιτείται συμμορφωνόμαστε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), επιλύει διαφορές και επιβάλλει τις νομικές συμφωνίες και τις πολιτικές μας.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης είναι γενικά διατηρούνται για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Σημαίνει ότι αυτό οι πληροφορίες μπορούν να μεταφερθούν - και να διατηρηθούν σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχία, χώρα ή άλλη κυβερνητική δικαιοδοσία όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνα της δικαιοδοσίας Σου.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών εκπροσωπεί Η συμφωνία σας για αυτή τη μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και δεν θα γίνει καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας σε έναν οργανισμό ή μια χώρα εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας

Εμπορικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να είναι μεταφέρθηκε. Θα παράσχουμε ειδοποίηση προτού τα Προσωπικά Δεδομένα σας μεταφερθούν και γίνουν αντικείμενο σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να ζητηθεί από την Εταιρεία να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας εάν υποχρεούται να το πράξει από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα δημοσίων αρχών (π.χ. δικαστήριο ή α κρατική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με την καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προς την:

  • Συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Εταιρείας
  • Αποτρέψτε ή διερευνήστε πιθανές παρανομίες σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των Χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία έναντι νομικής ευθύνης

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Αναλυτικές Πληροφορίες για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας

Οι πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας. Αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές συλλογή, αποθήκευση, χρήση, επεξεργασία και μεταφορά πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με τις Πολιτικές Απορρήτου τους.

Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Email Marketing

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή διαφημιστικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιουδήποτε ή όλων αυτές οι επικοινωνίες από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιαδήποτε email Στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του GDPR

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Συγκατάθεση: Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για ένα ή πιο συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Εκτέλεση σύμβασης: Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση συμφωνίας με εσάς ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.
  • Νομικές υποχρεώσεις: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με α νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.
  • Ζωτικά συμφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία σας ζωτικά συμφέροντα ή άλλου φυσικού προσώπου.
  • Δημόσια συμφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Εταιρεία.
  • Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς της τα έννομα συμφέροντα που επιδιώκει η Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία ευχαρίστως θα βοηθήσει στην αποσαφήνιση της συγκεκριμένης νομικής βάσης που ισχύει για την επεξεργασία, και ιδίως εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι εκ του νόμου ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Τα δικαιώματά σας βάσει του GDPR

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να σέβεται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων σας και να σας εγγυάται μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματά σας.

Έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και βάσει νόμου, εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, να:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα. Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής του πληροφορίες που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε εκτελέστε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
    • Πρόσβαση στις πληροφορίες λογαριασμού
      Μορφή email: example@mailserver.domain
  • Ζητήστε διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Εχεις το το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.
    • Επεξεργασία πληροφοριών λογαριασμού
      Μορφή email: example@mailserver.domain
  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να δείξουμε όλα τα αιτήματά σας σε εσένα.
    • Εμφάνιση όλων των αιτημάτων
      Μορφή email: example@mailserver.domain
  • Εναντίωση στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Αυτό το δικαίωμα υπάρχει εκεί που είμαστε βασιζόμενοι σε έννομο συμφέρον ως νομική βάση για την επεξεργασία μας και κάτι υπάρχει σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, η οποία σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δικών σας Προσωπικά Δεδομένα για αυτόν τον λόγο. Έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε όταν επεξεργαζόμαστε το δικό σας Προσωπικά Δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Ζητήστε διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν δεν υπάρχει καλός λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.
    • Διαγραφή στοιχείων λογαριασμού
      Μορφή email: example@mailserver.domain
  • Ζητήστε τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων. Θα σας παρέχουμε ή σε ένα τρίτο μέρος Έχετε επιλέξει, τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε δομημένο, ευρέως χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανή μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες που εσείς αρχικά παρείχε τη συγκατάθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.
  • Ανακαλέστε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες της Υπηρεσίας.

Άσκηση των Δικαιωμάτων σας Προστασίας Δεδομένων GDPR

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και εναντίωσης επικοινωνώντας Μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Αν Κάνετε ένα αίτημα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση σας Προσωπικά δεδομένα. Για περισσότερες πληροφορίες, εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική σας αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ.

Απόρρητο των παιδιών

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν γίνουμε γνωρίζουν ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση γονική συναίνεση, Λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συγκατάθεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας και της χώρας σας απαιτεί τη συγκατάθεση ενός γονέα, Ενδέχεται να απαιτήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές οι πληροφορίες.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από Εμάς. Εάν κάνετε κλικ στο α σύνδεσμος τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ελέγξτε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές με ανάρτηση η νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή/και μιας εμφανούς ειδοποίησης για την Υπηρεσία μας, πριν από την αλλαγή να τεθεί σε ισχύ και ενημερώστε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Αλλαγές σε αυτό Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Επισκεπτόμενοι αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό μας: https://aoocci.com
  • Στέλνοντας μας ένα email: support@aoocci.com